Nitashantas Gåvor

Nitashantas Gåvor

Keeper of the Four Sacred Wheels of Knowledge

"Det tar ett helt liv att lära sig leva livet."

Överkurs för Elitdrömmare.

ExtaordinärSkapad av Bernardo tis, januari 31, 2012 14:10:41
Det är inte många som vet att våra andliga medlevare/lärare ständigt kommunicerar med vår undermedvetna och att de i stor utsträckning gör det genom våra drömmar.
Om man lyckas göra sig medveten om att man drömmer, medan man drömmer, då kan man träffa dessa lärare (Kachinas) i vaket tillstånd, i drömmen.
För att söka drömlärarna, de sk Kachinas, förbereder man sig genom att först träna sig att sova liggande på ryggen i 'dödmans läge' (savasana) i total avslappning.
Man slappnar av innan man somnar och sover på ryggen hela natten.
Man skall träna in följande procedur som man menar genomföra så fort man märker att en dröm har startat. Man intalar sig att det här skall man göra i nästa dröm och man upprepar proceduren mentalt, om och om igen tills man somnar.
Proceduren:
När drömmen börjar, då skall jag tänka: "Ah! Nu drömmer jag!" eller "Oj! Det här är en dröm!" Jag söker min spegelbild i en spegel eller vattenyta eller på något annat sätt bekräfta att det är jag som drömmer. Därefter sitter jag med benen i kors. Jag vilar höger handen på vänster handen och med tummarna gör jag en triangel över naveln. Jag stänger ögonen och fokuserar blicken i tredje ögat och väntar på en rörelse eller förflyttning. När rörelsen har skett öppnar jag ögonen och tittar efter en "power spot", som är en plats som känns positiv, tilltalande, kraftfull, kärleksfull, bekväm, vacker. Jag går till min "power spot" sätter mig där och anropar:
"Ljusa drömlärare/'Kachinas of the light' kom till min cirkel och bjud mig att dansa med Er" eller ”Kära Kashinas de Ljusa, jag ber Er komma och ta mig till Dans i era cirklar” eller
”Ljusa Kachinas kom till mig jag vill tala med er” eller något annat liknande.
Sedan väntar jag utan förutbestämda föreställningar om hur mina drömlärarna ser ut, eftersom de kan se ut precis hursomhelst.
De är VIKTIGT att anropa "of the LIGHT" eller "LJUSA" eftersom det kan annars komma vilken skitstövel som helst, blanda sig i och förstöra allt.
Tala med de/den som kommer. Passa på och fråga svåra frågor. De/han/hon är dina/din drömlärare.
Du skall inte behålla din vakenhet och föreställa dig nån'ting. DU SKALL SOVA i den rätta ställningen; platt på ryggen. Men du skall dagligen träna dig mentalt om vad du skall göra när du drömmer och det första är att göra dig själv medvetet om att du drömmer.
Det är klar att det gynnar dig att tänka genom proceduren under dagen och i dina meditationer, eftersom ju mer du tänker på det desto starkare blir din intention och beslutsamhet. Men dina drömlärare möter du i DRÖMMEN inte i meditationer, föreställningar, visualiseringar eller fantasier.
Jag tar det där en gång till:
Du lär dig det du skall göra i drömmen, steg för steg:
1.- Nu drömmer jag! eller Aha! det här är en dröm!
2.- Du söker din spegelbild någonstans.
3.- Om du inte känner igen dig låter du drömmen fortsätta, men om du känner igen dig sätter du dig ner höger handen vilar du på vänster handen i famnen med tummarna formandes en triangel framför navel, stänger ögonen (eftersom du har dem öppna i drömmen och har tittat dig i en sorts spegel) och fokusera blicken på tredje ögat.
4.- En rörelse eller förflyttning uppstår.
5.- När rörelsen stannar öppnar du ögonen och hittar din "power spot".
6.- Du sätter dig på din "power spot" och därifrån anropar du dina LJUSA drömlärare med vördnad och respekt.
7.- Du välkomnar din/dina drömlärare/lärarna i vilken form de må presentera sig för dig.
Steget nr 1 är viktigast för det är ett BESLUT du måste PRÄNTAR in i ditt medvetande, så att den dyker upp i din dröm och väcker din uppmärksamhet utan att väcka dig ur din sömn.
Steget nr 2 är också viktigt därför att du vill vara säkert på att det inte är någon annan som drömmer din dröm (en sk 'impostor').
Ljuva Drömmar!

Frågor och/eller kommentarer kan skickas till bauder[x]home.se eller till min facebook-profil.  • Kommentarer(0)//sblog.bauder.se/#post4
Nästa »