Nitashantas Gåvor

Nitashantas Gåvor

Keeper of the Four Sacred Wheels of Knowledge

"Det tar ett helt liv att lära sig leva livet."

Gula Vargens beskydd

AndlighetSkapad av Bernardo ons, april 30, 2014 21:41:00
De vita kallar mig Gula Vargen, men jag tar det som ett smeknamn. Mitt verkliga namn är annorlunda och är efter Anden som gav mig löfte om sin makt som krigare.


Jag är Heinmot Hihhih, som betyder Vita Åskan. Gula Vargen är inte ett namn jag valde själv.

Det var under den måne ni kallar maj när mina föräldrar igen skickade ut mig. Denna gång var det på den vildaste delen av bergen. Till en plats bortom Kemei Koois. De gav mig en filt, men ingen mat. Jag skulle kunna gå femton, kanske tjugo, solar utan att äta något. Men kunde dricka mycket vatten. Endast träd för skydd och gran kvistar att sova på. Jag fick stanna på ett ställe tre nätter, kanske fem nätter och sedan gå någon annanstans. Inga människor i närheten, bara mig själv. Inga vapen, för ingenting skulle skada mig. Inga barn någonsin blev angripna när de är ute på ett sådant updrag.
Efter att ha gått så många solar utan mat, låg jag och sov. Det var precis som att drömma, vad jag såg. En gestalt stod i luften framför mig.

Den talade till mig i klartext och sa:

"Min pojke, se på mig. Gör du som jag säger till dig, så kommer du att vara som jag är. Ta en ordentlig titt på mig; jag ger dig min makt; som jag har fått. Du kanske tror att jag är ingenting. Du kanske tror att jag är bara ben! Men jag är vid liv! Du ser mig. Jag talar till dig! Jag är Hemene Moxmox [Yellow Wolf]."

Det var anden av en varg som visade sig för mig. Gul-liknande färg, den liksom svävade i luften. Som en människa talade den till mig och gav mig sin makt.
Denna ande [nu refererar han till sin Skyddsande - Heinmot Hihhih] sa till mig att aldrig vara elak. Aldrig skada någon, inte ens en hund, utan orsak. Att utföra något våldsamt endast som måste göras. I krig, ville denna anden att jag skulle vara ensam. Därför spanade jag mestadels ensam under vår reträtt. Ibland har jag inte ätit i tre eller fyra dagar. Drack endast vatten. Vatten är medicin mot allt.

Vad jag ger dig här är från mitt hjärta. Jag kunde ha varit död flera gånger om inte det vore för detta andliga beskydd.

För allt detta är jag tacksam. Lycklig över det hela.

  • Kommentarer(0)//sblog.bauder.se/#post12
Nästa »